Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 01 febrer 12:00
Fi: Divendres, 01 febrer 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada de patata.
Segon plat: Rostit humit de porc. Frit bord de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.
Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Paella mixta. Pancuit. Entremesos.
Segon plat: Costella de porc a la planxa amb amanida i patates. Púding de peix amb patata bullida. Ous gratinats amb espinacs.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de llimona.
Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Canelons d´espinacs. Crema de verdures.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Croquetes de pollastre amb amanida i patata fregida i/o bullida. Minestra de verdures gratinades.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Amanida de variada.
Segon plat: Peix fresc del dia amb amanida i patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb patata al forn. Truita de patata amb amanida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Escudella fresca vegetariana. Tumbet.
Segon plat: Albergínies farcides amb patata fregida. Filet de dorada a la planxa amb verdura.
Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.
-