• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 01 February
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada de patata.

    Segon plat: Rostit humit de porc. Frit bord de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Paella mixta. Pancuit. Entremesos.

    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb amanida i patates. Púding de peix amb patata bullida. Ous gratinats amb espinacs.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de llimona.

     

    Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Canelons d´espinacs. Crema de verdures.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Croquetes de pollastre amb amanida i patata fregida i/o bullida. Minestra de verdures gratinades.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Amanida de variada.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb amanida i patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb patata al forn. Truita de patata amb amanida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Escudella fresca vegetariana. Tumbet.

    Segon plat: Albergínies farcides amb patata fregida. Filet de dorada a la planxa amb verdura.

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.