Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 31 gener 12:00
Fi: Dijous, 31 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Crema de carabassa.
Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Fajitas de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarel·la.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Arròs amb verdures. Pastis de patata amb pernil i formatge. Pebres del piquillo farcits de tonyina i ou.
Segon plat: Albergínies a la italiana (veg.). Aguiat d`indiot. Mussola a la planxa amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Banoffee.
Jovellanos
Primer plat: Potatge de llegums. Lasanya de macarrons amb tomàtiga casolà. Amanida.
Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Calamars a la romana amb amanida. Carxofes amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Amanida César. Mongetes verds estil mexicà.
Segon plat: Pit de pollastre al pebre bo amb arròs integral. Salmó al forn amb puré de patata. Saltejat de verdures amb patata fregida i/o bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Tallarins vegetarians. Crema d’espàrrecs.
Segon plat: Aletes de pollastre a la barbacoa amb patata fregida. Calamar a la planxa amb ensalada de tomàtiga.
Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.
-