• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 31 January
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Crema de carabassa.

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Fajitas de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarel·la.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa. 

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Arròs amb verdures. Pastis de patata amb pernil i formatge. Pebres del piquillo farcits de tonyina i ou.

    Segon plat: Albergínies a la italiana (veg.). Aguiat d`indiot. Mussola a la planxa amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Banoffee.

     

    Jovellanos

    Primer plat: Potatge de llegums. Lasanya de macarrons amb tomàtiga casolà. Amanida.

    Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Calamars a la romana amb amanida. Carxofes amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana. Amanida César. Mongetes verds estil mexicà.

    Segon plat: Pit de pollastre al pebre bo amb arròs integral. Salmó al forn amb puré de patata. Saltejat de verdures amb patata fregida i/o bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Tallarins vegetarians. Crema d’espàrrecs.

    Segon plat: Aletes de pollastre a la barbacoa amb patata fregida. Calamar a la planxa amb ensalada de tomàtiga.

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.