• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 30 gener 12:00
    Fi: Dimecres, 30 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb patates. Carabassó amb pebre verd amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.

    Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Escudella fresca ( veg.). Pasta amb pollastre i carabassó. Ensalada amb advocat i llagostins.

    Segon Plat: Carxofes amb fruits secs i ou fregit. Escalopins de pollastre arrebossats amanida. Sardines a la planxa amb trempó.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina.

     

    Jovellanos

    Primer plat: Sopa de carabassa al curry ecològica. Llenties ecològiques saltejades amb verdures i bolets. Estofat de pollastre amb patates bullides.           

    Segon plat: Costella al forn amb verdura. Calamars a la planxa amb puré de patata i amanida. Cuscús amb verdures i ametles.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuà de verdures. Llenties ecològiques amb costella i xoriço. Amanida de fruita i hortalisses.

    Segon plat: Costella al forn amb patata al forn carabassó, enciam iceberg i pebre vermell. Hamburguesa de gambes i lluç amb patata bullida i amanida. Croquetes d´espinacs amb amanida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs brut. Ensalada de rollitos de york i philadelphia.

    Segon plat: Lasanya de verdures. Croquetes de peix amb verdura saltejada. 

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.