Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 30 gener 12:00
Fi: Dimecres, 30 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb patates. Carabassó amb pebre verd amb patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.
Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Escudella fresca ( veg.). Pasta amb pollastre i carabassó. Ensalada amb advocat i llagostins.
Segon Plat: Carxofes amb fruits secs i ou fregit. Escalopins de pollastre arrebossats amanida. Sardines a la planxa amb trempó.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca caputxina.
Jovellanos
Primer plat: Sopa de carabassa al curry ecològica. Llenties ecològiques saltejades amb verdures i bolets. Estofat de pollastre amb patates bullides.
Segon plat: Costella al forn amb verdura. Calamars a la planxa amb puré de patata i amanida. Cuscús amb verdures i ametles.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuà de verdures. Llenties ecològiques amb costella i xoriço. Amanida de fruita i hortalisses.
Segon plat: Costella al forn amb patata al forn carabassó, enciam iceberg i pebre vermell. Hamburguesa de gambes i lluç amb patata bullida i amanida. Croquetes d´espinacs amb amanida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Arròs brut. Ensalada de rollitos de york i philadelphia.
Segon plat: Lasanya de verdures. Croquetes de peix amb verdura saltejada.
Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.
-