• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 29 gener 12:00
    Fi: Dimarts, 29 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Pasta a la bolonyesa de soia.

    Segon plat: Fajitas de carn amb salsa grega. Salmó amb costra de taronja.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila

    Primer plat: Arròs negre. Colflori gratinada a la crema d`espàrrecs (veg.). Amanida de cranc amb ò sense salsa rosa.

    Segon plat: Llom al forn amb fruits secs. Frit de verdures. Filet de llampuga a la planxa amb ceba cruixent.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastis de músic.

     

    Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Potatge de ciurons ecològics amb espinacs. Amanida de pollastre.

    Segon plat: Pollastre al forn amb pinya i mel. Tombet amb ou a la planxa. Lluç a la vasca.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb salsa carbonara. Crema de verdures de temporada. Risotto d´arròs amb verdures.

    Segon plat: Costella al forn amb patata al forn. Filet de palaia menieur. Carxofes saltetjades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de llenties amb costilleja i chorizo. Ensaladilla russa.

    Segon plat: Truita de patates amb trempó. Nius de perca al forn.

    Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.