Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 29 gener 12:00
Fi: Dimarts, 29 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Pasta a la bolonyesa de soia.
Segon plat: Fajitas de carn amb salsa grega. Salmó amb costra de taronja.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.
Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Arròs negre. Colflori gratinada a la crema d`espàrrecs (veg.). Amanida de cranc amb ò sense salsa rosa.
Segon plat: Llom al forn amb fruits secs. Frit de verdures. Filet de llampuga a la planxa amb ceba cruixent.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastis de músic.
Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Potatge de ciurons ecològics amb espinacs. Amanida de pollastre.
Segon plat: Pollastre al forn amb pinya i mel. Tombet amb ou a la planxa. Lluç a la vasca.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salsa carbonara. Crema de verdures de temporada. Risotto d´arròs amb verdures.
Segon plat: Costella al forn amb patata al forn. Filet de palaia menieur. Carxofes saltetjades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Cuinat de llenties amb costilleja i chorizo. Ensaladilla russa.
Segon plat: Truita de patates amb trempó. Nius de perca al forn.
Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.
-