Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 28 gener 12:00
Fi: Dilluns, 28 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Greixera d’ous. Ensalada de pasta.
Segon plat: Pollastre rostit amb patata al forn. Brocoli gratinat amb patata bullida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila
Primer plat: Greixera de faves. Pasta amb marisc. Amanida amb formatge brie i confitura.
Segon plat: Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla. Cassola de verdures. Croquetes de peix casolanes amb amanida.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de pera.
Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn. Sopa de verdures i pollastre. Amanida tropical.
Segon plat: Carn de porc en salsa de tomàtiga casolà. Estofat de sípia amb arròs integral bullit. Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga amb patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d´espinacs. Potatge de ciurons ecològics amb xoriço. Amanida de tonyina.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Bacallà a la gallega. Truita de patata amb amanida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Son Lledó
Primer plat: Pasta al pesto. Crema de carabassa.
Segon plat: Piteres de pollastre a la planxa amb patates i ensalada. Ratjada amb pebres i patata panadera al forn.
Postres: Fruita. Iogurt natural. Gelat. Rebosteria casolana.
-