• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 24 January
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda  

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.

    Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Crema de pastanaga. Ensalada mixta (tonyina i ou). Espaguetis integrals amb indiot saltat.

    Segon plat: Pastís de carn amb patata bullida. Patata i esclata-sangs gratinats. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de xocolata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Cuinat de soja verda amb verdures. Ous farcits.

    Segon plat: Bacallà a la biscaïna amb patata al forn. Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i arròs.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Cuinat de mongetes amb verdures. Lasanya de carn.

    Segon plat: Espinacs gratinats amb fruita seca. Salmó a la planxa amb verdures. Hamburguesa de pollastre casolana amb patata fregida i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes de verdures. Crema de pastanaga. Macarrons a la carbonara.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga i patates fregides. Lluç a la gallega. Verdures saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.