• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 23 gener
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda  

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb pisto. Pisto amb ou.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Arròs amb samfaina. Ensalada catalana.

    Segon plat: Conill a la planxa amb patates i ensalada. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga. Carabassa amb espinacs amb curri i llet de coco.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Tarta de poma amb crema.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Patates a la riojana. Espàrecs amb maionesa.

    Segon plat: Galtots amb vi amb patata bullida. Peix adobat amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de tomàtiga, fruita seca i fruita. Espaguetis ecològics a la bolonyesa.

    Segon plat: Bacallà a la mallorquina amb patata panadera. Tall rodó de carn amb la salsa i patata al forn. Pastís de verdures de temporada amb salsa de tomàtiga casolana i/o patates bullides.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb patates al forn i ensalada. Bacallà amb pebres i tomàtiga. Mussaca de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.