Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 22 gener 12:00
Fi: Dimarts, 22 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salsa de formatge. Crema de carabassó.
Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Llampuga a la planxa amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.
Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideuada de verdures. Patates a la riojana. Ensalada de marisc.
Segon plat: Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada variada. Filet de gallineta al forn amb patata i tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de coco.
Son Lledó
Primer plat: Wok d’arròs amb verdures. Crema de llegums (sense nata).
Segon plat: Pollastre amb Coca-Cola amb patates. Mussola a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de verdures de temporada. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures, carn i xoriço. Risotto de gambes i xampinyons.
Segon plat: Palaia a la planxa amb ensalada i patates bullides. Hamburguesa de bròcoli amb ensalada i patates fregides. Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassó. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Estofat de calamar. Llom amb mostassa amb arròs integral. Pastís de verdura amb base d’ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-