• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimarts, 22 gener 12:00
    Fi: Dimarts, 22 gener 16:00
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda  

    Primer plat: Pasta amb salsa de formatge. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Llampuga a la planxa amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideuada de verdures. Patates a la riojana. Ensalada de marisc.

    Segon plat: Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes. Pit de pollastre a la planxa amb ensalada variada. Filet de gallineta al forn amb patata i tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca de coco.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Wok d’arròs amb verdures. Crema de llegums (sense nata).

    Segon plat: Pollastre amb Coca-Cola amb patates. Mussola a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de verdures de temporada. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures, carn i xoriço. Risotto de gambes i xampinyons.

    Segon plat: Palaia a la planxa amb ensalada i patates bullides. Hamburguesa de bròcoli amb ensalada i patates fregides. Llom a la planxa amb ou a la planxa i patates fregides.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassó. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Estofat de calamar. Llom amb mostassa amb arròs integral. Pastís de verdura amb base d’ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.