Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 18 gener 12:00
Fi: Divendres, 18 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de Binissalem. Crema de llegums.
Segon plat: Pollastre teriyaki amb patates fregides. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa de quinoa (veg.). Ensalada imperial (patata bullida i cuixot salat).
Segon plat: Pilotes amb salsa de porros i pastanaga. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Púding de verdures i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Tarta de pera amb nous.
Son Lledó
Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (veg.). Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.).
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Sardines a la planxa amb trempó.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada amb carxofes i espàrecs.
Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Frit. Verdures amb espàrecs al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-