• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 18 January
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de Binissalem. Crema de llegums.

    Segon plat: Pollastre teriyaki amb patates fregides. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de pasta vegetariana. Mongetes amb copinyes. 

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebres i ensalada. Sípia amb sobrassada amb patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de quinoa (veg.). Ensalada imperial (patata bullida i cuixot salat).

    Segon plat: Pilotes amb salsa de porros i pastanaga. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Púding de verdures i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Tarta de pera amb nous.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons cuinats amb espinacs (veg.). Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.).

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Sardines a la planxa amb trempó.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada amb carxofes i espàrecs.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada i patata bullida. Frit. Verdures amb espàrecs al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.