• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 17 gener
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb patates a grills. Bacallà al forn amb patata al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Truita paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb nata i esclata-sangs. Crema de llegums. Ensalada amb pinya, cranc, olives negres i maionesa.

    Segon plat: Calamarins a la planxa amb ensalada i salsa de pebres grocs. Garró amb patata al forn. Tombet amb ou.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca d’albercoc.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada mixta. Crema de porros (sense nata).

    Segon plat: Ronyons amb xerès amb patates de pobre i pebre verd. Púding de verdures amb escalivada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs brut. Crema de pastanaga. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patata al forn. Pica-pica amb arròs integral. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.