Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 16 gener 12:00
Fi: Dimecres, 16 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb salsa cajun amb patates fregides. Albergínies arrebossades amb mel.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.
Segon plat: Albergínies farcides de carn patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs xinès. Gaspatxo de lletuga i cibulet. Ciurons trempats amb tomàtiga, tonyina, all i julivert.
Segon plat: Pebres farcits amb formatge i nous (veg.). Llibrets de formatge rocafort amb ensalada. Rap a la papillota.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de formatge amb confitura.
Son Lledó
Primer plat: Arròs amb samfaina. Greixera de faves.
Segon plat: Pastís de carn amb patates. Filet de perca a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs. Cuinat de ciurons ecològics amb xoriço. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Garró en la salsa amb patata fregida. Bacallà a la mallorquina. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-