• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 16 January
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb salsa cajun amb patates fregides. Albergínies arrebossades amb mel.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga. 

    Segon plat: Albergínies farcides de carn patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.

    Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs xinès. Gaspatxo de lletuga i cibulet. Ciurons trempats amb tomàtiga, tonyina, all i julivert.

    Segon plat: Pebres farcits amb formatge i nous (veg.). Llibrets de formatge rocafort amb ensalada. Rap a la papillota.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Pastís de formatge amb confitura.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs amb samfaina. Greixera de faves.

    Segon plat: Pastís de carn amb patates. Filet de perca a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Cuinat de ciurons ecològics amb xoriço. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Garró en la salsa amb patata fregida. Bacallà a la mallorquina. Rotlles de primavera amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.