Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 15 gener 12:00
Fi: Dimarts, 15 gener 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la puttanesca. Espaguetis de carabassó amb salsa d’alvocat.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Perol menorquí de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.
Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mussaca. Mongetes verdes saltades (veg.). Ensalada de tomàtiga i mozzarella amb pesto.
Segon plat: Estofat de vedella. Tonyina a la planxa amb bròcoli i patata bullida. Ous al plat amb espàrecs verds.
Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb fruita seca.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Crema de verdures (veg.).
Segon plat: Escalopines de pollastre cruixents amb ensalada de col. Filet d’orada a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Ramon Llull
Primer plat: Sopa de pollastre amb fideus. Risotto de gambes i xampinyons. Ensalada de formatge de cabra.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga amb arròs integral. Costella al forn amb patata al forn. Palaia a la planxa amb ensalada. Carxofes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-