• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 15 gener
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la puttanesca. Espaguetis de carabassó amb salsa d’alvocat.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Perol menorquí de peix.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs. 

    Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Mussaca. Mongetes verdes saltades (veg.). Ensalada de tomàtiga i mozzarella amb pesto.

    Segon plat: Estofat de vedella. Tonyina a la planxa amb bròcoli i patata bullida. Ous al plat amb espàrecs verds.

    Postres: Fruita del temps. Gelat. Iogurt. Púding. Coca amb fruita seca.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Crema de verdures (veg.).

    Segon plat: Escalopines de pollastre cruixents amb ensalada de col. Filet d’orada a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopa de pollastre amb fideus. Risotto de gambes i xampinyons. Ensalada de formatge de cabra.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga amb arròs integral. Costella al forn amb patata al forn. Palaia a la planxa amb ensalada. Carxofes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.