• Taula rodona “Bon govern i ètica pública: causes, efectes i mecanismes per combatre la corrupció”

  • Inici: Divendres, 18 gener 16:30
    Fi: Divendres, 18 gener 18:00
  • edifici Jovellanos Aula de Graus
  • Taula rodona oberta i gratuïta, amb la participació dels senyors Joan Carrau, Benita Benéitez, Jaime Campaner i Andreu Manresa: "Bon govern i ètica pública: causes, efectes i mecanismes per combatre la corrupció"; el divendres 18 de gener, a les 16.30 hores, a l'aula de graus d'economia de l’edifici Gaspar Melchor de Jovellanos (campus universitari) i per streaming al Canal UIB.

    El senyor Joan Carrau és fiscal anticorrupció a les Illes Balears; la senyora Benita Benéitez és doctora en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Complutense de Madrid; i el senyor Jaime Campaner és advocat i doctor en Dret Processal per la Universitat Complutense de Madrid. Per la seva banda, Andreu Manresa és periodista i director general de la ràdio-televisió pública IB3.

    Aquesta activitat s’emmarca dins del mòdul III, ‘Organització i Actuació del Sector Públic. El nou Rol de la Ciutadania’ del Màster en Gestió de Polítiques Públiques. Títol propi de la UIB (66 ECTS), ofert per la Universitat de les Illes Balears a través d'UIBTalent Formació Avançada, amb la col·laboració del Consell Insular de Mallorca i de la Conselleria d'Hisenda i Administracions Públiques del Govern de les Illes Balears.