• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Thursday, 20 December
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda  

    Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.

    Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb patates a grills. Bacallà al forn amb patata al forn.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.

    Segon plat: Truita paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb pesto. Endívies gratinades amb cuixot i formatge. Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.

    Segon plat: Carabassa amb espinacs amb curri. Costella de porc a la planxa amb verdures. Bacallà a la biscaïna.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de poma amb panses.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de Nadal. Crema de carabassó.Canelons d’espinacs.

    Segon plat: Tall rodó de Nadal farcit, amb puré de patata i fruita seca. Hamburgueses d’arròs i verdures amb salsa de tomàtiga casolana. Bacallà a la gallega amb patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada Cèsar. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pit de pollastre amb pebre bo amb arròs integral. Salmó al forn amb verdures. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i patates fregides.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.