Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 20 desembre 12:00
Fi: Dijous, 20 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Pilotes amb tomàtiga amb patates a grills. Bacallà al forn amb patata al forn.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Mongetes tendres saltades amb cuixot. Ensalada de ciurons.
Segon plat: Truita paisana amb ensalada. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding de poma. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb pesto. Endívies gratinades amb cuixot i formatge. Ciurons trempats amb tomàtiga, all i julivert.
Segon plat: Carabassa amb espinacs amb curri. Costella de porc a la planxa amb verdures. Bacallà a la biscaïna.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de poma amb panses.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de Nadal. Crema de carabassó.Canelons d’espinacs.
Segon plat: Tall rodó de Nadal farcit, amb puré de patata i fruita seca. Hamburgueses d’arròs i verdures amb salsa de tomàtiga casolana. Bacallà a la gallega amb patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada Cèsar. Crema de carabassó.
Segon plat: Pit de pollastre amb pebre bo amb arròs integral. Salmó al forn amb verdures. Pastís de verdura amb salsa de tomàtiga i patates fregides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-