Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 18 desembre 12:00
Fi: Dimarts, 18 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la puttanesca. Espaguetis de carabassó amb salsa d’alvocat.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Perol menorquí de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.
Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb quatre formatges. Mongetes verdes saltades. Espàrecs amb maionesa.
Segon plat: Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes. Mussola a la planxa amb ensalada. Tall rodó amb conyac amb arròs llarg.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de brossat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Lasanya de carn. Ensalada verda. Risotto de gambes i porro.
Segon plat: Salmó a la planxa amb arròs integral saltat. Pit de pollastre a la planxa amb patates fregides / al forn i ou a la planxa. Pilotes de verdures amb salsa de tomàtiga casolana i patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salsa carbonara. Crema de pastanaga. Risotto d’arròs amb verdures.
Segon plat: Llom a la planxa amb patata bullida i ensalada. Filet de palaia meunière. Carxofes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-