Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 17 desembre 12:00
Fi: Dilluns, 17 desembre 16:00 - Al campus universitari.
Anselm Turmeda
Primer plat: Cuinat de llenties. Ensalada de formatge fresc.
Segon plat: Pollastre al chilindrón amb patates a grills. Truita de carabassó amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.
Postres: Natilles de xocolata casolanes. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fabada asturiana. Arròs a la cubana. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.
Segon plat: Secret de porc a la planxa amb ensalada. Rap en papillota. Patates farcides d’espinacs i ametlla.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de xocolata.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la carbonara. Ensalada de tomàtiga, formatge fresc i fruita seca. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i xoriço.
Segon plat: Pilotes de porc i vedella amb salsa de tomàtiga casolana. Lluç a la basca amb patata bullida. Saltat de bolets i xampinyons.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons d’espinacs. Cuinat de ciurons ecològics amb xoriço. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Bacallà a la gallega. Truita de patata amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.
-