• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 17 December
  • Al campus universitari.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Cuinat de llenties. Ensalada de formatge fresc.

    Segon plat: Pollastre al chilindrón amb patates a grills. Truita de carabassó amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.

    Postres: Natilles de xocolata casolanes. Iogurt. Fruita del temps. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fabada asturiana. Arròs a la cubana. Cabdells amb pebres, formatge San Millán i cranc.

    Segon plat: Secret de porc a la planxa amb ensalada. Rap en papillota. Patates farcides d’espinacs i ametlla.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de xocolata.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la carbonara. Ensalada de tomàtiga, formatge fresc i fruita seca. Cuinat de mongetes vermelles amb verdura i xoriço.

    Segon plat: Pilotes de porc i vedella amb salsa de tomàtiga casolana. Lluç a la basca amb patata bullida. Saltat de bolets i xampinyons.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Cuinat de ciurons ecològics amb xoriço. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Bacallà a la gallega. Truita de patata amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding. Fruita seca.