• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Friday, 14 December
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de verdures. Ensalada de pollastre amb salsa Cèsar.

    Segon plat: Hamburgueses alemanyes amb formatge de cabra i pebre caramel·litzat. Minestra de verdures amb ou bullit.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espàrecs freds amb maionesa. Ous remenats amb gambes.

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Salmó a la planxa amb verdura i patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Macedònia de fruita.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de verdures (veg.). Espaguetis amb foie gras de Felanitx.

    Segon plat: Broqueta d’indiot amb patata i ensalada. Aguiat de rap.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Llenties amb vegetals amb un toc de curri. Ensalada calenta d’arròs integral. Risotto de pollastre i espinacs.

    Segon plat: Pollastre a la jardinera. Peix fresc del dia amb patata bullida i ensalada. Carxofes saltades.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn de pollastre i indiot. Arròs negre. Ensalada tropical amb salsa rosa.

    Segon plat: Peix del dia del mercat amb patata bullida i verdures. Bolets i xampinyons saltats. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.