Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 14 desembre 12:00
Fi: Divendres, 14 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs de verdures. Ensalada de pollastre amb salsa Cèsar.
Segon plat: Hamburgueses alemanyes amb formatge de cabra i pebre caramel·litzat. Minestra de verdures amb ou bullit.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espàrecs freds amb maionesa. Ous remenats amb gambes.
Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Salmó a la planxa amb verdura i patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Macedònia de fruita.
Son Lledó
Primer plat: Crema de verdures (veg.). Espaguetis amb foie gras de Felanitx.
Segon plat: Broqueta d’indiot amb patata i ensalada. Aguiat de rap.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Llenties amb vegetals amb un toc de curri. Ensalada calenta d’arròs integral. Risotto de pollastre i espinacs.
Segon plat: Pollastre a la jardinera. Peix fresc del dia amb patata bullida i ensalada. Carxofes saltades.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn de pollastre i indiot. Arròs negre. Ensalada tropical amb salsa rosa.
Segon plat: Peix del dia del mercat amb patata bullida i verdures. Bolets i xampinyons saltats. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-