• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 13 desembre
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Canelons de carn.

    Segon plat: Carabassó farcit de verdures. Salmó amb crosta de mostassa amb patata bullida.

    Postres: Rebosteria variada. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Arròs saltat amb curri. Ensalada amb formatge de cabra, nous i mel.

    Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera. Croquetes de pollastre amb ensalada variada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Carabassa ecològica amb curri. Ensalada tropical.

    Segon plat: Pica-pica de sípia amb arròs integral bullit. Conill amb ceba amb patata al forn. Pastís de verdures amb mongetes verdes i tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons amb tonyina. Crema de llegums. Ensalada variada.

    Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Bacallà amb allioli amb patata panadera. Carxofes saltades.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.