Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 13 desembre 12:00
Fi: Dijous, 13 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Canelons d’espinacs. Canelons de carn.
Segon plat: Carabassó farcit de verdures. Salmó amb crosta de mostassa amb patata bullida.
Postres: Rebosteria variada. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la bolonyesa. Crema de tomàtiga.
Segon plat: Blanqueta de vedella amb verdura. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Arròs saltat amb curri. Ensalada amb formatge de cabra, nous i mel.
Segon plat: Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera. Croquetes de pollastre amb ensalada variada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Carabassa ecològica amb curri. Ensalada tropical.
Segon plat: Pica-pica de sípia amb arròs integral bullit. Conill amb ceba amb patata al forn. Pastís de verdures amb mongetes verdes i tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons amb tonyina. Crema de llegums. Ensalada variada.
Segon plat: Wok de pollastre i verdures. Bacallà amb allioli amb patata panadera. Carxofes saltades.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-