• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Wednesday, 12 December
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb patata al forn. Hamburguesa d’espinacs amb patata.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps. Gelat.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella a la valenciana. Ensalada de ciurons, tonyina i ou.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb verdura i patates. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps. 

     

    Son Lledó

    Primer plat: Escudella fresca (veg.). Ous amb carxofes i cuixot salat.

    Segon plat: Frit de marisc. Llom a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis ecològics a la carbonara. Llenties estofades amb verdura i xoriço. Ensalada verda.

    Segon plat: Estofat de porc amb cuscús. Bacallà amb allioli i patata panadera. Colflori gratinada. 

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de pollastre i espinacs. Cuinat de llegums. Lasanya de tonyina.

    Segon plat: Verdures saltades. Hamburguesa de pollastre amb patates fregides i ensalada. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.