• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 11 desembre
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salsa mediterrània. Pasta a la bolonyesa.

    Segon plat: Truita de patates amb ensalada. Bacallà al forn amb verduretes.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada de tomàtiga amb formatge tendre. Cuinat de llenties.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb ceba i xampinyons. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Wok d’arròs amb verdures, gambes i cranc. Ensalada russa.

    Segon plat: Conill mar i muntanya amb patata al forn. Lasanya d'espinacs (veg.).

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Pollastre guisat amb patata bullida. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de fruita seca.     

    Segon plat: Costella al forn amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patates fregides o bullides. Calamars a l’andalusa amb ensalada i arròs bullit.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ciurons al wok. Sopa de pollastre i verdures. Ensalada variada.

    Segon plat: Pollastre a la jardinera. Salmó a la planxa amb arròs bullit. Hamburguesa de bròcoli.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.