Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 10 desembre 12:00
Fi: Dilluns, 10 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada de salmó. Cuinat de ciurons.
Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Son Lledó
Primer plat: Crema d’espàrecs (sense nata). Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs.
Segon plat: Cuixes de pollastre a la pepitòria. Filet de lluç a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons de carn de pollastre i porc. Cuinat de mongetes ecològiques amb verdura i xoriço. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Garró en la salsa amb patata al forn. Salmó al forn amb patata panadera i verdures. Minestra de verdures saltades amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Ensalada de pastanaga i fruita. Estofat de pollastre. Crema de carabassa.
Segon plat: Pilotes de llegums amb salsa de tomàtiga casolana i enciam. Palaia a la planxa amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada variada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-