• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Monday, 10 December
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Ensalada de salmó. Cuinat de ciurons.

    Segon plat: Pollastre amb tombet. Croquetes d’espinacs amb trempó.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Ensalada d’arròs. Raviolis a la puttanesca.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema d’espàrecs (sense nata). Ciurons cuinats amb bacallà i espinacs.

    Segon plat: Cuixes de pollastre a la pepitòria. Filet de lluç a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons de carn de pollastre i porc. Cuinat de mongetes ecològiques amb verdura i xoriço. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Garró en la salsa amb patata al forn. Salmó al forn amb patata panadera i verdures. Minestra de verdures saltades amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Ensalada de pastanaga i fruita. Estofat de pollastre. Crema de carabassa.

    Segon plat: Pilotes de llegums amb salsa de tomàtiga casolana i enciam. Palaia a la planxa amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada variada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.