• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 07 desembre
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de llegums.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates a grells. Bacallà arrebossat amb ceba fregida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons gratinats. Ensalada de pollastre amb salsa rosa.

    Segon plat: Entrecot a la planxa amb verdura. Sípia a la mallorquina.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Ous amb tomàtiga. Ensalada de carxofa i anxoves.

    Segon plat: Pastís d’albergínia. Carn amb salsa de cinc espècies amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada variada.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de pinya i formatge.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ciurons amb trempó. Macarrons a la bolonyesa.

    Segon plat: Estofat de vedella. Croquetes d’espinacs amb ensalada i patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuscús amb verdura i ciurons. Crema de porros ecològics. Lasanya de carn.

    Segon plat: Hamburguesa de pollastre casolana amb patates fregides. Peix fresc del dia amb patata bullida i ensalada. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Peix fresc del dia amb ensalada. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.