Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 05 desembre 12:00
Fi: Dimecres, 05 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.
Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Escudella fresca (veg.). Pasta amb formatge, avellanes i espinacs. Ensalada mixta (tonyina i ou).
Segon plat: Escalopines de pollastre a la milanesa. Truita de patata a l’hortolana. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca d’albercoc.
Son Lledó
Primer plat: Ous farcits. Paella de verdures.
Segon plat: Pilotes sueques amb salsa i puré de patata. Llenguado a la planxa amb verdures.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Wok de verdures amb pollastre a la planxa. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada variada.
Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida. Pollastre rostit amb pinya i mel. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga casolana.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço. Canelons d’espinacs. Ensalada de pasta.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i arròs integral. Filet de palaia meunière. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-