• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 05 desembre 12:00
    Fi: Dimecres, 05 desembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb patates. Albergínies amb rocafort amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de patata.

    Segon plat: Burritos de pollastre amb tomàtiga i ensalada. Peix al forn amb verdura.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Escudella fresca (veg.). Pasta amb formatge, avellanes i espinacs. Ensalada mixta (tonyina i ou).

    Segon plat: Escalopines de pollastre a la milanesa. Truita de patata a l’hortolana. Nius d’anfós al forn amb patata laminada i tomàtiga.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca d’albercoc.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ous farcits. Paella de verdures.

    Segon plat: Pilotes sueques amb salsa i puré de patata. Llenguado a la planxa amb verdures.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Wok de verdures amb pollastre a la planxa. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada variada.

    Segon plat: Salmó a la planxa amb ensalada i patata bullida. Pollastre rostit amb pinya i mel. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga casolana.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço. Canelons d’espinacs. Ensalada de pasta.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga i arròs integral. Filet de palaia meunière. Rotlles de primavera amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.