Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 04 desembre 12:00
Fi: Dimarts, 04 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb pollastre i xampinyons. Ensalada d’espinacs, tofu i vinagre de poma.
Segon plat: Garró de porc rostit amb patates a grells. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Pèsols amb cuixot. Sopa de ceba.
Segon plat: Estofat de vedella amb patata bullida. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs a la cubana. Crema de faves i formatge de cabra. Ensalada de bacó amb crostons.
Segon plat: Garró amb patata al forn. Pèsols, porros i panses saltats. Llenguado a la planxa amb ensalada variada.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de formatge amb confitura.
Son Lledó
Primer plat: Crema d’hivern. Fideus secs amb carn.
Segon plat: Pit de pollastre a la italiana. Mussola a la planxa amb escalivada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Fideuada mixta. Ensalada de tonyina. Llenties estofades amb verdura.
Segon plat: Lluç a la planxa amb minestra de verdures i patata bullida. Verdures de temporada saltades. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates fregides.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes. Espaguetis integrals amb salsa bolonyesa. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates al forn. Tallada de lluç a la planxa amb verdures saltades. Cuscús amb verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-