• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 03 desembre
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de carabassó.

    Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.

    Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps. 

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties (vegetarianes). Pasta amb indiot i carabassó. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.

    Segon plat: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Verdures gratinades (veg.). Filet de llampuga al forn amb ceba cruixent.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de xocolata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Greixera de faves. Tallarines vegetarianes amb salsa de soia i tai xili dolça.

    Segon plat: Raoles de carabassó i formatge amb ensalada. Carn de porc amb salsa i patates.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopes. Espaguetis integrals amb salsa bolonyesa. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates al forn. Tallada de lluç a la planxa amb verdures saltades. Cuscús amb verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Bacallà a la gallega. Pit d’indiot a la planxa amb patata bullida i ensalada. Truita d’espinacs amb tallades de tomàtiga i formatge fresc.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.