Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 03 desembre 12:00
Fi: Dilluns, 03 desembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la toscana. Crema de carabassó.
Segon plat: Pollastre amb pebre verd amb arròs. Carabassó amb pebre verd amb arròs.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb ciurons. Crema de llegums.
Segon plat: Broqueta de pollastre amb verdura i patates. Calamar a la romana amb ensalada.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Llenties (vegetarianes). Pasta amb indiot i carabassó. Ensalada de tomàtiga, tonyina i mostassa de Dijon.
Segon plat: Pollastre amb taronja amb puré de patata. Verdures gratinades (veg.). Filet de llampuga al forn amb ceba cruixent.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de xocolata.
Son Lledó
Primer plat: Greixera de faves. Tallarines vegetarianes amb salsa de soia i tai xili dolça.
Segon plat: Raoles de carabassó i formatge amb ensalada. Carn de porc amb salsa i patates.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopes. Espaguetis integrals amb salsa bolonyesa. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates al forn. Tallada de lluç a la planxa amb verdures saltades. Cuscús amb verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Risotto de gambes i xampinyons. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Bacallà a la gallega. Pit d’indiot a la planxa amb patata bullida i ensalada. Truita d’espinacs amb tallades de tomàtiga i formatge fresc.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-