Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 30 novembre 12:00
Fi: Divendres, 30 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de formatge fresc.
Segon plat: Patata farcida de carn. Patata farcida de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.
Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Mousse de llimona. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada tropical amb iogurt i fruita.
Segon plat: Llibrets amb ensalada. Filet de gallineta al forn amb patata i verdures. Colflori gratinada amb crema d’espàrecs (veg.).
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt.
Son Lledó
Primer plat: Fideuada de peix. Ciurons cuinats amb espinacs (veg.).
Segon plat: Lasanya de carn. Filet d’orada a la planxa amb verdura bullida.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Crema de llegums. Ensalada de fruita.
Segon plat: Frit. Peix fresc del dia amb ensalada. Espinacs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de fruita.
Segon plat: Frit. Peix fresc del dia amb ensalada. Espinacs gratinats.
Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.
-