• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 30 novembre
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Risotto de xampinyons. Ensalada de formatge fresc.

    Segon plat: Patata farcida de carn. Patata farcida de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Trempó amb mongetes, ou i tonyina. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Blanqueta de vedella amb arròs. Carabassons farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Mousse de llimona. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa de brou. Ensalada tropical amb iogurt i fruita.

    Segon plat: Llibrets amb ensalada. Filet de gallineta al forn amb patata i verdures. Colflori gratinada amb crema d’espàrecs (veg.).

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fideuada de peix. Ciurons cuinats amb espinacs (veg.).

    Segon plat: Lasanya de carn. Filet d’orada a la planxa amb verdura bullida. 

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Crema de llegums. Ensalada de fruita.

    Segon plat: Frit. Peix fresc del dia amb ensalada. Espinacs gratinats. 

    Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de fruita.

    Segon plat: Frit. Peix fresc del dia amb ensalada. Espinacs gratinats. 

    Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.