• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 29 novembre
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Llampuga amb pebres.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fesols cuinats. Macarrons a la bolonyesa. Ensalada amb formatge rocafort i nous.

    Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Sardines a la planxa amb trempó. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de pastanaga.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Patates farcides de cuixot dolç i formatge al forn. Ensalada verda (veg.).

    Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Bullit de verdures amb ou bullit.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Lasanya d’espinacs i tonyina. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tomàtiga, nous i formatge fresc.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Estofat de calamar. Verdures saltades amb espàrecs.

    Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Lasanya d’espinacs i tonyina. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tomàtiga, nous i formatge fresc.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Estofat de calamar. Verdures saltades amb espàrecs.

    Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.