Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 29 novembre 12:00
Fi: Dijous, 29 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Wok de pollastre amb tallarines. Wok de verdures amb tallarines.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Llampuga amb pebres.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons amb marisc. Ensalada de llegums, ou i patates.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fesols cuinats. Macarrons a la bolonyesa. Ensalada amb formatge rocafort i nous.
Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Sardines a la planxa amb trempó. Carxofes amb fruita seca i ou fregit.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de pastanaga.
Son Lledó
Primer plat: Patates farcides de cuixot dolç i formatge al forn. Ensalada verda (veg.).
Segon plat: Conill amb ceba i patates fregides. Bullit de verdures amb ou bullit.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Lasanya d’espinacs i tonyina. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tomàtiga, nous i formatge fresc.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Estofat de calamar. Verdures saltades amb espàrecs.
Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Lasanya d’espinacs i tonyina. Cuinat de ciurons ecològics amb verdures. Ensalada de tomàtiga, nous i formatge fresc.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Estofat de calamar. Verdures saltades amb espàrecs.
Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.
-