Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 27 novembre 12:00
Fi: Dimarts, 27 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Tortel·linis de formatge amb salsa de tomàtiga. Tortel·linis de carn amb salsa de tomàtiga.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Guisat de peix.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.
Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Crema de porros (sense nata). Ensalada de cuscús amb salsitxes de pollastre.
Segon plat: Vedella amb ceba i arròs. Ous remenats amb xampinyons. Filet de perca a la planxa amb faves i pastanaga.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca amb crema cremada.
Son Lledó
Primer plat: Crema de llegums (sense nata). Pasta tricolor amb sobrassada.
Segon plat: Truita de patata amb bacallà i trempó. Pit de pollastre a la planxa amb patés i ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada vegetariana. Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço i verdures.
Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida, mongetes verdes i pèsols. Pollastre saltat amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada vegetariana. Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço i verdures.
Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida, mongetes verdes i pèsols. Pollastre saltat amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.
-