• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 27 novembre
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Tortel·linis de formatge amb salsa de tomàtiga. Tortel·linis de carn amb salsa de tomàtiga.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Guisat de peix.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la puttanesca. Puré de verdures.

    Segon plat: Stroganoff de pollastre amb arròs. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques amb copinyes. Crema de porros (sense nata). Ensalada de cuscús amb salsitxes de pollastre.

    Segon plat: Vedella amb ceba i arròs. Ous remenats amb xampinyons. Filet de perca a la planxa amb faves i pastanaga.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca amb crema cremada.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de llegums (sense nata). Pasta tricolor amb sobrassada.

    Segon plat: Truita de patata amb bacallà i trempó. Pit de pollastre a la planxa amb patés i ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada vegetariana. Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço i verdures.

    Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida, mongetes verdes i pèsols. Pollastre saltat amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca. 

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs a la cubana. Ensalada vegetariana. Cuinat de llenties ecològiques amb xoriço i verdures. 

    Segon plat: Palaia a la planxa amb patata bullida, mongetes verdes i pèsols. Pollastre saltat amb verdures. Croquetes d’espinacs amb ensalada. 

    Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.