Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 28 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 28 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma.
Anselm Turmeda
Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tombet. Tombet amb ou.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.
Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Lasanya d’espinacs (vegetariana). Espaguetis a la bolonyesa. Ensalada de marisc.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada variada. Pit de pollastre a la planxa amb ceba i tomàtiga. Bacallà gratinat amb allioli amb patata bullida.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de pinya i formatge.
Son Lledó
Primer plat: Sopa de pollastre amb picada d’ou. Arròs a la cubana.
Segon plat: Frit de llom. Púding de peix amb arròs negre.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Crema de carabassó. Ensalada de pastanaga.
Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patates. Salmó al forn amb verdures. Hamburguesa de verdura amb tofu i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Crema de carabassó. Ensalada de pastanaga.
Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patates. Salmó al forn amb verdures. Hamburguesa de verdura amb tofu i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.
-