• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • Inici: Dimecres, 28 novembre 12:00
    Fi: Dimecres, 28 novembre 16:00
  • Al campus universitari, Palma.
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb tombet. Tombet amb ou.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella mixta. Llenties estofades.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb xampinyons i patates. Pebres del piquillo farcits de peix amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Lasanya d’espinacs (vegetariana). Espaguetis a la bolonyesa. Ensalada de marisc.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada variada. Pit de pollastre a la planxa amb ceba i tomàtiga. Bacallà gratinat amb allioli amb patata bullida.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de pinya i formatge.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Sopa de pollastre amb picada d’ou. Arròs a la cubana.

    Segon plat: Frit de llom. Púding de peix amb arròs negre.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Crema de carabassó. Ensalada de pastanaga.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patates. Salmó al forn amb verdures. Hamburguesa de verdura amb tofu i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb bolonyesa de verdures. Crema de carabassó. Ensalada de pastanaga.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patates. Salmó al forn amb verdures. Hamburguesa de verdura amb tofu i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Flam casolà. Iogurt natural. Fruita seca.