Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 23 novembre 12:00
Fi: Divendres, 23 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Arròs melós de pollastre. Crema de pastanaga.
Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ous farcits vegetarians.
Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb patata bullida. Molls a la planxa amb ensalada. Cols de Brussel·les al forn amb puré de patata.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca amb melicotó.
Son Lledó
Primer plat: Macarrons amb salsa d’esclata-sangs. Trinxat de colflori i bacó.
Segon plat: Sípia a la mallorquina amb patates fregides. Escalopa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Crema de carabassa ecològica. Ous remenats amb bolets i xampinyons. Risotto de pollastre.
Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i ensalada. Llom a la planxa amb puré de patates. Minestra de verdures saltades.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada d’hortalisses.
Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Peix fresc del dia amb patata bullida. Frit de fruita seca amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-