• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 23 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs melós de pollastre. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Entrecot de vedella a la planxa amb patates fregides. Graellada de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Sopa juliana. Ous farcits vegetarians.

    Segon plat: Tall rodó de porc amb mostassa amb patata bullida. Molls a la planxa amb ensalada. Cols de Brussel·les al forn amb puré de patata.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca amb melicotó.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Macarrons amb salsa d’esclata-sangs. Trinxat de colflori i bacó.

    Segon plat: Sípia a la mallorquina amb patates fregides. Escalopa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Crema de carabassa ecològica. Ous remenats amb bolets i xampinyons. Risotto de pollastre.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i ensalada. Llom a la planxa amb puré de patates. Minestra de verdures saltades.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada d’hortalisses.

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Peix fresc del dia amb patata bullida. Frit de fruita seca amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.