Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 22 novembre 12:00
Fi: Dijous, 22 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Lasanya de carn. Lasanya de verdures.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Croquetes d’espinacs amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Lasanya de verdura. Llenties estofades.
Segon plat: Cuixetes de pollastre al forn amb verdura i patata rostida. Truita camperola amb ensalada i patata bullida.
Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Canelons de carn. Crema de pastanaga. Rotlles de cuixot i ensalada russa.
Segon plat: Pollastre amb cava amb arròs tricolor. Llenguado a la planxa amb ensalada variada. Ous gratinats amb espinacs.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de llimona.
Son Lledó
Primer plat: Fava parada (veg.). Ensalada de pollastre amb salsa rosa.
Segon plat: Lluç arrebossat amb patata bullida i salsa tàrtara. Cuixa de pollastre a la planxa amb verdures bullides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs negre. Crema de verdures fresques de temporada. Canelons d’espinacs.
Segon plat: Ous fregits amb patates fregides. Sardines a la planxa amb ensalada i patata bullida. Costella de porc al forn amb patates al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb xoriço. Ensalada de pasta. Crema de pastanaga ecològica.
Segon plat: Costella al forn amb patata al forn. Pica-pica amb arròs basmati. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-