• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 21 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb porto amb patata rostida. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada mixta. Trempó de ciurons.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera amb patates fregides. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Coca de pastanaga. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Llenties a l’eivissenca. Pasta amb nata, gambes i carn picada. Ensalada d’anxoves i carxofa.

    Segon plat: Llom a la planxa amb tomàtiga i patata al forn. Rajada amb gírgoles, tàperes i grells. Pebres farcits amb formatge i nous (veg.).

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de carabassó.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Paella mixta. Crema de pastanaga (sense nata) amb cuixot salat.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn amb patates. Púding de verdures amb puré de patata.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Minestra d’arròs integral i verdura calenta. Llenties ecològiques estofades amb xoriço i verdura. Ensalada de tomàtiga i formatge fresc.

    Segon plat: Pollastre a la jardinera. Espinacs saltats amb nous. Calamars a l’andalusa amb ensalada i patates fregides.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Arròs brut. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre amb pinya amb mel i patata bullida. Sardines a la planxa amb ensalada. Xampinyons i bolets saltats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.