• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 20 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.

    Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs amb verdures. Patates a la riojana. Ensalada alemanya.

    Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Filet d'orada a la planxa amb bròcoli i patata bullida. Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de la padrina.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Tallarines amb salsa de pesto. Cuinat de mongetes amb xoriço i espinacs.

    Segon plat: Rajada amb pebres vermells i patata panadera. Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i arròs.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Ciurons ecològics al wok. Lasanya d’espinacs i tonyina. Ensalada de pastanaga, fruita i fruita seca.

    Segon plat: Conill amb ceba i patates al forn. Croquetes de bacallà amb ensalada. Carxofes amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb verdura i tomàtiga. Crema d’espinacs. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Tall rodó de llom al forn amb puré de patata. Tallada de lluç a la planxa amb tomàtiga al forn i patates fregides. Carxofes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.