Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 20 novembre 12:00
Fi: Dimarts, 20 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta amb salmó i ruca. Pasta amb pollastre i ruca.
Segon plat: Pastís de carn amb ensalada. Pastís de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tallarines a la italiana. Ensalada amb formatge de cabra.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patates. Calamar amb salsa i patata bullida i arròs.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs amb verdures. Patates a la riojana. Ensalada alemanya.
Segon plat: Croquetes de pollastre casolanes amb ensalada. Filet d'orada a la planxa amb bròcoli i patata bullida. Carabassó i tomàtiga gratinats amb formatge.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de la padrina.
Son Lledó
Primer plat: Tallarines amb salsa de pesto. Cuinat de mongetes amb xoriço i espinacs.
Segon plat: Rajada amb pebres vermells i patata panadera. Escalopines de pollastre amb salsa d’ametlla i arròs.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Ciurons ecològics al wok. Lasanya d’espinacs i tonyina. Ensalada de pastanaga, fruita i fruita seca.
Segon plat: Conill amb ceba i patates al forn. Croquetes de bacallà amb ensalada. Carxofes amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb verdura i tomàtiga. Crema d’espinacs. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Tall rodó de llom al forn amb puré de patata. Tallada de lluç a la planxa amb tomàtiga al forn i patates fregides. Carxofes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-