Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 19 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 19 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Ensalada d’arròs. Cuinat de mongetes vermelles.
Segon plat: Pollastre amb salsa de xampinyons. Carabassó amb salsa de xampinyons.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs saltat amb verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb verdura i patates. Bacallà amb allioli amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fava parada. Mongetes verdes saltades (veg.). Ensalada de pasta amb trempó i tonyina.
Segon plat: Galtots amb vi negre amb puré de carabassa. Mussola a la planxa amb minestra. Pastís d’albergínia amb ensalada.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de fruites amb llet condensada.
Son Lledó
Primer plat: Crema de carabassa (sense nata). Ous trencats amb patates.
Segon plat: Calamar a l’andalusa amb ensalada. Guàtleres a la planxa amb patata bullida.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la carbonara. Sopa de verdures amb fideus. Xampinyons amb alls.
Segon plat: Tall rodó d’indiot al forn amb puré de patates. Pica-pica de sípia. Hamburguesa de verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada mixta. Crema de carabassa ecològica. Ensalada de tomàtiga ecològica i fruita seca.
Segon plat: Bacallà a la gallega. Llom amb pebre bo amb arròs basmati. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-