• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 16 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Arròs de bacallà. Ensalada de patata.

    Segon plat: Rostit humit de porc. Frit bord de verdures.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tortel·linis gratinats. Ensalada d’arròs.

    Segon plat: Pollastre amb allada amb arròs. Calamar a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Consomé de quinoa. Ensalada de llenties (vegetariana).

    Segon plat: Col farcida d’ensalada russa. Fetge de porc amb salsa de soia, ceba i pastanaga. Rap amb verdures.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de maduixes amb nata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Espaguetis amb fruits de la mar. Ensalada de llenties vegetariana.

    Segon plat: Garró de porc amb puré de patata i pastanaga. Croquetes d’espinacs amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs negre. Canelons de carn d’indiot i pollastre. Crema de llegums i verdures.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i ensalada. Tombet amb llom a la planxa. Espinacs gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Ensalada de fruita.

    Segon plat: Frit. Peix fresc del dia amb ensalada. Espinacs gratinats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.