Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 15 novembre 12:00
Fi: Dijous, 15 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Crema de carabassa.
Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Fajitas de verdures amb ensalada.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarel·la.
Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb nata i esclata-sangs. Colflori ofegada. Meló amb cuixot salat.
Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Carabassons farcits de bacallà. Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.).
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de pera amb nou.
Son Lledó
Primer plat: Crema de porros (sense nata). Arròs negre.
Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto d’espinacs amb pollastre. Mongetes blanques bullides amb verdura i bolets. Crema de carabassa ecològica.
Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Pit de pollastre a la planxa amb ou i patates fregides. Mussola a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes de verdures. Macarrons a la carbonara. Crema de pastanaga.
Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga i patata fregida. Verdures saltades amb tofu. Lluç a la gallega.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-