• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 15 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Raviolis de carn amb salsa napolitana. Crema de carabassa.

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Fajitas de verdures amb ensalada.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Tombet amb ou fregit. Ensalada de tomàtiga i mozzarel·la.

    Segon plat: Pit d’indiot a la planxa amb verdura i patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Púding. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb nata i esclata-sangs. Colflori ofegada. Meló amb cuixot salat.

    Segon plat: Delícies d’ànnera amb compota de poma. Carabassons farcits de bacallà. Fajitas de verdures amb formatge feta (veg.).

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de pera amb nou.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de porros (sense nata). Arròs negre.

    Segon plat: Carabassons farcits de verdura i esclata-sangs. Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto d’espinacs amb pollastre. Mongetes blanques bullides amb verdura i bolets. Crema de carabassa ecològica.

    Segon plat: Croquetes d’espinacs amb ensalada. Pit de pollastre a la planxa amb ou i patates fregides. Mussola a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes de verdures. Macarrons a la carbonara. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Pilotes amb salsa de tomàtiga i patata fregida. Verdures saltades amb tofu. Lluç a la gallega.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.