• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 14 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Fideuada de carn. Fideuada de verdures.

    Segon plat: Llom de porc amb pebre verd amb patates. Carabassó amb pebre verd amb patates.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella de verdures. Ensalada de ciurons, ou i tonyina.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb samfaina i patates. Sípia a la mallorquina amb patata bullida. 

    Postres: Pastís de poma. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Mussaca. Crema de carabassó. Ensalada de cuixetes de cranc arrebossades.

    Segon plat: Secret de porc a la planxa amb mongetes i moniato. Tonyina a la planxa amb ensalada. Greixera d’ous amb patata, pèsols i carxofes.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de poma amb ametlla

     

    Son Lledó

    Primer plat: Ensalada de quinoa (veg.). Ciurons cuinats.

    Segon plat: Pilotes amb salsa i patates fregides. Verat a la planxa amb escalivada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada de verdures. Cuinat de mongetes vermelles amb verdures i carn. Ensalada de pastanaga.

    Segon plat: Aguiat de costella amb patates bullides. Bacallà amb allioli i patata panadera. Pastís de verdures amb salsa de tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de carn. Cuinat de ciurons ecològics amb verdura. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Costelles de porc a la planxa amb patata al forn i ensalada. Bacallà amb pebres i tomàtiga. Mussaca de verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.