• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 13 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Pasta a la bolonyesa de soia.

    Segon plat: Fajitas de carn amb salsa grega. Salmó amb crosta de taronja.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.

    Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fideuada de verdures. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de pinya, cranc, olives negres i maionesa.

    Segon plat: Carabassa amb espinacs amb curri. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Pollastre al forn amb puré de patata.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de brossat.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Macarrons a la Norma (veg.). Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.).

    Segon plat: Ronyons al xerès amb arròs tricolor. Filet d'anfós a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Arròs a la cubana. Llenties ecològiques saltades amb bolets. Ensalada de tomàtiga i fruita seca.

    Segon plat: Pilotes a la jardinera. Calamars a l’andalusa. Hamburguesa de bròcoli. 

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassó. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Estofat de calamar. Pastís de verdures amb beixamel. Llom amb mostassa amb arròs integral.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.