Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 13 novembre 12:00
Fi: Dimarts, 13 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Pasta a la bolonyesa. Pasta a la bolonyesa de soia.
Segon plat: Fajitas de carn amb salsa grega. Salmó amb crosta de taronja.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espirals a la carbonara. Crema de llegums.
Segon plat: Conill amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Gelat. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fideuada de verdures. Pastís de patata amb cuixot i formatge. Ensalada de pinya, cranc, olives negres i maionesa.
Segon plat: Carabassa amb espinacs amb curri. Filet de lluç a la planxa amb ensalada variada. Pollastre al forn amb puré de patata.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de brossat.
Son Lledó
Primer plat: Macarrons a la Norma (veg.). Ous gratinats al forn amb espinacs (veg.).
Segon plat: Ronyons al xerès amb arròs tricolor. Filet d'anfós a la planxa amb ensalada.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Arròs a la cubana. Llenties ecològiques saltades amb bolets. Ensalada de tomàtiga i fruita seca.
Segon plat: Pilotes a la jardinera. Calamars a l’andalusa. Hamburguesa de bròcoli.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Crema de carabassó. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Estofat de calamar. Pastís de verdures amb beixamel. Llom amb mostassa amb arròs integral.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-