Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 12 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 12 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Anselm Turmeda
Primer plat: Greixera d’ous. Ensalada de pasta.
Segon plat: Pollastre rostit amb patata al forn. Bròcoli gratinat amb patata bullida.
Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.
Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Mongetes blanques amb copinyes. Arròs a la milanesa. Ensalada amb formatge de cabra i mel.
Segon plat: Costella de porc a la planxa amb pebres torrats. Ous al plat amb espàrecs verds. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de taronja.
Son Lledó
Primer plat: Crema de verdures (veg.). Ensalada reial (amb cuixot dolç i blat de les Índies).
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i bròcoli. Filet de gallineta a la mallorquina.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis ecològics a la bolonyesa. Crema de pastanaga. Ensalada Cèsar.
Segon plat: Pollastre al forn amb patates rostides. Verat al forn amb xampinyons i patata panadera. Xampinyons saltats.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Espaguetis ecològics amb salsa napolitana. Ensalada de fruita seca.
Segon plat: Hamburguesa de lluç i gambes amb patata bullida i ensalada. Pollastre amb verdures. Truita amb patata i tallades de tomàtiga amb formatge fresc.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-