• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 12 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Anselm Turmeda

    Primer plat: Greixera d’ous. Ensalada de pasta.

    Segon plat: Pollastre rostit amb patata al forn. Bròcoli gratinat amb patata bullida.

    Postres: Rebosteria variada. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Crema de verdures. Ensalada mixta.

    Segon plat: Llom de porc amb rocafort amb verdura i arròs. Lluç a la planxa amb ensalada i patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Mongetes blanques amb copinyes. Arròs a la milanesa. Ensalada amb formatge de cabra i mel.

    Segon plat: Costella de porc a la planxa amb pebres torrats. Ous al plat amb espàrecs verds. Croquetes d’espinacs amb ensalada variada.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de taronja.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Crema de verdures (veg.). Ensalada reial (amb cuixot dolç i blat de les Índies).

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb patata bullida i bròcoli. Filet de gallineta a la mallorquina.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis ecològics a la bolonyesa. Crema de pastanaga. Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Pollastre al forn amb patates rostides. Verat al forn amb xampinyons i patata panadera. Xampinyons saltats.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de llenties amb xoriço i verdures. Espaguetis ecològics amb salsa napolitana. Ensalada de fruita seca.

    Segon plat: Hamburguesa de lluç i gambes amb patata bullida i ensalada. Pollastre amb verdures. Truita amb patata i tallades de tomàtiga amb formatge fresc.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.