• VegetArt

  • Inici: Dimecres, 13 febrer 17:00
    Fi: Dimecres, 13 febrer 20:00
  • A l'Aula Mestre Tomeu Esteva de l’edifici Arxiduc Lluís Salvador (EHIB), campus universitari
  • L'alimentació vegetariana no és avorrida, només fa falta posar-hi imaginació. La cuina vegetariana és un món. En aquest taller prepararem plats creatius i ensenyarem habilitats per introduir proteïnes alternatives i així donar varietat a la nostra dieta. Els plats vegetarians sovint es relacionen amb la monotonia, però cuinar amb ingredients d’origen vegetal pot oferir una gama de propostes molt diversa i saborosa. Apunta-t’hi i gaudeix-ne.

    Preu: 15 euros. Inclou tots els ingredients i materials per a l’elaboració de les receptes i la posterior degustació.

    Inscripcions limitades a l’adreça <cati.borras@uib.es> i als telèfons 971 17 23 75 / 971 17 26 26

     

    Més informació