• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 09 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Entremesos variats amb ensalada russa. Crema de carabassó.

    Segon plat: Mussaca. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Natilles. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Paella mixta. Fideus de roter (veg.). Ensalada reial (amb blat de les Índies i cuixot dolç).

    Segon plat: Pit de pollastre arrebossat amb ensalada. Filet de llisa amb pebres del piquillo confitats. Espinacs amb crema.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de marbre.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Wok d’arròs amb verdures. Fideus de caseta.

    Segon plat: Pastís de carn amb puré de patata. Sardines a la planxa amb ensalada.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Fideuada mixta. Raviolis de carn i pollastre amb salsa de tomàtiga casolana. Ensalada d’hortalisses.

    Segon plat: Peix del dia amb patata bullida i ensalada. Bistec d’indiot a la planxa amb ensalada i patates fregides. Minestra de verdures i bolets.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums i verdures. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb ensalada. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Colflori gratinada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.