• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dijous, 08 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.

    Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Pasta amb quatre formatges (vegetariana). Colflori ofegada (amb xulla, botifarró i sobrassada). Ensalada Cèsar.

    Segon plat: Costella baixa amb mel i arròs. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Truita de patata amb trempó.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Fabada asturiana. Trempó amb tonyina.

    Segon plat: Frit de verdures. Coa de bou amb patates al forn.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Risotto de pollastre i gambes. Ensalada de tomàtiga, nous i formatge fresc. Crema de llegums i verdures. 

    Segon plat: Salmó a la planxa amb patata bullida i ensalada. Pit de pollastre amb pebre bo amb arròs ecològic saltat. Pilotes d’arròs i verdura amb ensalada i salsa de tomàtiga.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb xoriço. Ensalada de pasta. Crema de pastanaga ecològica.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Pica-pica amb arròs basmati. Rotlles de primavera amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.