Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dijous, 08 novembre 12:00
Fi: Dijous, 08 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Croquetes de pollastre amb ensalada. Ensalada de tomàtiga i mozzarella.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb verdura i patates. Salmó amb pebre verd amb verdura i patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Pasta amb quatre formatges (vegetariana). Colflori ofegada (amb xulla, botifarró i sobrassada). Ensalada Cèsar.
Segon plat: Costella baixa amb mel i arròs. Calamar a l’andalusa amb ensalada. Truita de patata amb trempó.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de plàtan amb xocolata.
Son Lledó
Primer plat: Fabada asturiana. Trempó amb tonyina.
Segon plat: Frit de verdures. Coa de bou amb patates al forn.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Risotto de pollastre i gambes. Ensalada de tomàtiga, nous i formatge fresc. Crema de llegums i verdures.
Segon plat: Salmó a la planxa amb patata bullida i ensalada. Pit de pollastre amb pebre bo amb arròs ecològic saltat. Pilotes d’arròs i verdura amb ensalada i salsa de tomàtiga.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb xoriço. Ensalada de pasta. Crema de pastanaga ecològica.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Pica-pica amb arròs basmati. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-