• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 07 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.

    Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.

    Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Fabada asturiana. Sopes (sense carn). Ensalada amb formatge provolone.

    Segon plat: Tombet amb ou. Filet de perca a la planxa amb ensalada. Llengua amb tàperes.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de pinya.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Sopes. Cuscús de xot.

    Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada. Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Sopa de fideus amb verdura. Crema de porro ecològic. Costella guisada amb patates bullides.

    Segon plat: Estofat de sípia amb arròs integral. Llom a la planxa amb ensalada i patata. Hamburguesa de llenties i verdura.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Sopes. Tallarines ecològiques a la carbonara. Ensalada de vegetals.

    Segon plat: Garró amb la salsa amb patata fregida. Coa de rap amb salsa marinera i arròs integral. Pastís de verdura amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.