Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 07 novembre 12:00
Fi: Dimecres, 07 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Paella cega. Ensalada de llenties.
Segon plat: Llom de porc rostit amb verdura i patata rostida. Calamar a l’andalusa amb ensalada.
Postres: Coca de iogurt. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Fabada asturiana. Sopes (sense carn). Ensalada amb formatge provolone.
Segon plat: Tombet amb ou. Filet de perca a la planxa amb ensalada. Llengua amb tàperes.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de pinya.
Son Lledó
Primer plat: Sopes. Cuscús de xot.
Segon plat: Cuixa de pollastre a la planxa amb ensalada. Bacallà gratinat amb allioli amb patata panadera.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Sopa de fideus amb verdura. Crema de porro ecològic. Costella guisada amb patates bullides.
Segon plat: Estofat de sípia amb arròs integral. Llom a la planxa amb ensalada i patata. Hamburguesa de llenties i verdura.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Sopes. Tallarines ecològiques a la carbonara. Ensalada de vegetals.
Segon plat: Garró amb la salsa amb patata fregida. Coa de rap amb salsa marinera i arròs integral. Pastís de verdura amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-