Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 06 novembre 12:00
Fi: Dimarts, 06 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.
Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.
Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Arròs negre. Crema de porros (sense nata). Ensalada de mongetes blanques.
Segon plat: Patata i esclata-sangs gratinats. Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla. Lluç a la planxa amb ensalada variada.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de melicotó i formatge.
Son Lledó
Primer plat: Pasta amb paté de Felanitx. Crema de llegums (sense nata).
Segon plat: Truita de patata amb ensalada de col. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Aguiat de pollastre. Ensalada variada. Lasanya d’espinacs i tonyina.
Segon plat: Lluç a la planxa. Rotlles primavera amb ensalada. Garró amb patata al forn.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Macarrons integrals amb salmó i gambes. Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga amb arròs ecològic. Lluç a la planxa amb patata bullida i minestra. Carxofes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-