• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimarts, 06 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Macarrons a la bolonyesa. Cuinat de ciurons vegetarià.

    Segon plat: Salsitxes fresques amb tomàtiga. Peix fresc a la planxa amb ensalada.

    Postres: Flam. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Arròs negre. Crema de porros (sense nata). Ensalada de mongetes blanques.

    Segon plat: Patata i esclata-sangs gratinats. Cuixes de pollastre amb ceba i ametlla. Lluç a la planxa amb ensalada variada.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Pastís de melicotó i formatge.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Pasta amb paté de Felanitx. Crema de llegums (sense nata).

    Segon plat: Truita de patata amb ensalada de col. Llom a la planxa amb salsa de pebre bo.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Aguiat de pollastre. Ensalada variada. Lasanya d’espinacs i tonyina.

    Segon plat: Lluç a la planxa. Rotlles primavera amb ensalada. Garró amb patata al forn.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Macarrons integrals amb salmó i gambes. Canelons d’espinacs. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Llom amb salsa de tomàtiga amb arròs ecològic. Lluç a la planxa amb patata bullida i minestra. Carxofes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.