• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 05 novembre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Ensalada amb formatge feta.

    Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb verdura i patates. Sípia en salsa amb patata bullida.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Mateu Orfila i Rotger

    Primer plat: Greixera de faves. Arròs amb samfaina. Ensalada de sípia.

    Segon plat: Llom a la planxa amb patata al forn i pebres. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous. Aladrocs fregits amb ensalada.

    Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de llimona.

     

    Son Lledó

    Primer plat: Llenties.Ensalada russa. 

    Segon plat: Croquetes de pollastre amb patata i ensalada. Filet d’orada a la planxa amb salsa de vi blanc i anet amb verdures bullides.

    Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Espaguetis. Ensalada de tonyina. Cuinat de ciurons ecològics.

    Segon plat: Bacallà a la gallega. Minestra de verdures de temporada. Bistec de porc empanat amb patates i ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada de marisc. Ensalada de tonyina. Cuinat de llenties ecològiques amb verdures.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Lluç al forn amb verdures. Cuscús amb verdures.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.