Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 05 novembre 12:00
Fi: Dilluns, 05 novembre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espaguetis a la napolitana. Ensalada amb formatge feta.
Segon plat: Bistec de vedella a la planxa amb verdura i patates. Sípia en salsa amb patata bullida.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Mateu Orfila i Rotger
Primer plat: Greixera de faves. Arròs amb samfaina. Ensalada de sípia.
Segon plat: Llom a la planxa amb patata al forn i pebres. Carabassa al forn amb formatge de cabra, cirerols i nous. Aladrocs fregits amb ensalada.
Postres: Gelat. Fruita del temps. Púding. Iogurt. Coca de llimona.
Son Lledó
Primer plat: Llenties.Ensalada russa.
Segon plat: Croquetes de pollastre amb patata i ensalada. Filet d’orada a la planxa amb salsa de vi blanc i anet amb verdures bullides.
Postres: Postres casolanes. Fruita del temps. Iogurt. Gelat.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Espaguetis. Ensalada de tonyina. Cuinat de ciurons ecològics.
Segon plat: Bacallà a la gallega. Minestra de verdures de temporada. Bistec de porc empanat amb patates i ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada de marisc. Ensalada de tonyina. Cuinat de llenties ecològiques amb verdures.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb ensalada. Lluç al forn amb verdures. Cuscús amb verdures.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Fruita seca.
-