• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 31 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.

    Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.

    Postres: Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb verdura i xoriço. Crema de col llombarda. Ensalada variada.

    Segon plat: Llucet fregit amb patata i ensalada. Llom de porc amb salsa de tomàtiga. Carxofes amb tofu (carxofes, ceba, tomàtiga, all, julivert, pebre bo).

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Canelons de carn. Cuinat de llenties ecològiques amb verdura. Ensalada de tonyina.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Tallada de lluç a la planxa amb patata bullida i verdures. Mongetes verdes saltades amb tofu.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.