Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimecres, 31 octubre 12:00
Fi: Dimecres, 31 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.
Segon plat: Albergínies farcides de carn patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.
Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Canelons d’espinacs. Llenties estofades amb verdura i xoriço. Ensalada de vegetals.
Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebre bo amb patates. Calamar a la planxa amb ensalada i patates bullides. Verdures de temporada saltades.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Lasanya de verdures i tonyina. Arròs a la cubana. Ensalada d’espàrecs.
Segon plat: Tall rodó d’indiot amb puré de patata. Palaia al forn amb verdures. Rotlles de primavera amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-