• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dimecres, 31 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Fideuada de verdures. Crema de pastanaga.

    Segon plat: Albergínies farcides de carn patata bullida. Bacallà a la mallorquina amb patata bullida.

    Postres: Arròs amb llet. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Canelons d’espinacs. Llenties estofades amb verdura i xoriço. Ensalada de vegetals.

    Segon plat: Pit de pollastre a la planxa amb pebre bo amb patates. Calamar a la planxa amb ensalada i patates bullides. Verdures de temporada saltades.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Lasanya de verdures i tonyina. Arròs a la cubana. Ensalada d’espàrecs.

    Segon plat: Tall rodó d’indiot amb puré de patata. Palaia al forn amb verdures. Rotlles de primavera amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.