Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dimarts, 30 octubre 12:00
Fi: Dimarts, 30 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Raviolis de carn a la napolitana. Ous remenats amb espinacs.
Segon plat: Cuixetes de pollastre amb ceba amb patates. Peix fresc a la planxa amb verdures a la planxa.
Postres: Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Cuinat de mongetes blanques ecològiques amb verdura i xoriço. Crema de col llombarda. Ensalada variada.
Segon plat: Llucet fregit amb patata i ensalada. Llom de porc amb salsa de tomàtiga. Carxofes amb tofu (carxofes, ceba, tomàtiga, all, julivert, pebre bo).
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Canelons de carn. Cuinat de llenties ecològiques amb verdura. Ensalada de tonyina.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Tallada de lluç a la planxa amb patata bullida i verdures. Mongetes verdes saltades amb tofu.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-