Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Dilluns, 29 octubre 12:00
Fi: Dilluns, 29 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.
Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.
Postres: Natilles de xocolata casolanes. Iogurt. Fruita del temps.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de tomàtiga ecològica.
Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Salmó al forn amb verdures i patata. Mongetes verdes saltades amb seitan.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
Ramon Llull
Primer plat: Fideuada mixta. Crema de carabassa ecològica. Ensalada de pollastre.
Segon plat: Bacallà a la gallega. Llom amb pebre bo amb arròs basmati. Truita de verdures amb ensalada.
Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.
-