• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • dilluns, 29 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Arròs amb verdures amb curri. Ensalada murciana.

    Segon plat: Llom de porc a la planxa amb ensalada i patates. Lluç a la romana amb verdura i patata bullida.

    Postres: Natilles de xocolata casolanes. Iogurt. Fruita del temps.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Macarrons a la carbonara. Crema de pastanaga ecològica. Ensalada de tomàtiga ecològica.

    Segon plat: Pollastre amb patates al forn. Salmó al forn amb verdures i patata. Mongetes verdes saltades amb seitan.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Fideuada mixta. Crema de carabassa ecològica. Ensalada de pollastre.

    Segon plat: Bacallà a la gallega. Llom amb pebre bo amb arròs basmati. Truita de verdures amb ensalada.

    Postres: Fruita del temps. Iogurt natural. Flam casolà. Púding.