• Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari

  • divendres, 26 octubre
  • Al campus universitari, Palma
  • Guillem Cifre de Colonya

    Primer plat: Espàrecs freds amb maionesa. Ous remenats amb gambes.

    Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Salmó a la planxa amb verdura i patata bullida.

    Postres: Gelat. Iogurt. Macedònia de fruita.

     

    Gaspar Melchor de Jovellanos

    Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada d’hortalisses. Curri de carabassa ecològica.

    Segon plat: Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga casolana. Peix del dia amb minestra de verdures i ensalada. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patata fregida.

     

    Ramon Llull

    Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Trempó de mongetes blanques.

    Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Frit de fruita seca amb seitan.