Els menus dels bars i cafeteries del campus universitari
-
Inici: Divendres, 26 octubre 12:00
Fi: Divendres, 26 octubre 16:00 - Al campus universitari, Palma
Guillem Cifre de Colonya
Primer plat: Espàrecs freds amb maionesa. Ous remenats amb gambes.
Segon plat: Pollastre amb curri amb arròs. Salmó a la planxa amb verdura i patata bullida.
Postres: Gelat. Iogurt. Macedònia de fruita.
Gaspar Melchor de Jovellanos
Primer plat: Paella mixta. Ensalada variada d’hortalisses. Curri de carabassa ecològica.
Segon plat: Pilotes de verdura amb salsa de tomàtiga casolana. Peix del dia amb minestra de verdures i ensalada. Pit d’indiot a la planxa amb ensalada i patata fregida.
Ramon Llull
Primer plat: Paella mixta. Crema de llegums. Trempó de mongetes blanques.
Segon plat: Peix fresc del dia amb patata bullida. Bistec de vedella a la planxa amb ensalada. Frit de fruita seca amb seitan.
-